Contacte   ES
flash
NOTICÍES
ABR
17
ES POSA EN MARXA UNA NOVA APP PER PODER ESTALVIAR A LA FACTURA ENERGÈTICA
ES POSA EN MARXA UNA NOVA APP PER PODER ESTALVIAR A LA FACTURA ENERGÈTICA

Descobreix com pots estalviar en la teva factura energètica!

El banc d’energia, és una associació que promou l’estalvi i l’eficiència energètica a benefici dels que estan en situació de vulnerabilitat energètica. Això ho fa a través de la pedagogia i de la solidaritat transformadora.

http://bancdenergia.org/el-que-cal-saber/

Aquesta associació a creat una eina online i gratuïta per descobrir els principals factors que influeixen en la teva factura energètica. L’aplicació permet les dades essencials com el municipi, característiques d’habitatge, sistemes elèctrics i factures. El resultat del potencial d’estalvi es resumeix de forma global per al conjunt de subministraments d’energia i de forma detallada per a cadascun d’ells. Es calcula l’estalvi potencial en percentatge i en euros anuals d’estalvi.

App http://bancdenergia.org/acompanyament-energetic-online/

 

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
ABR
2
3a JORNADA D'ACCIÓ SOSTENIBLE A L'EMPRESA
3a JORNADA D'ACCIÓ SOSTENIBLE A L'EMPRESA

El passat dia 29 de març, l’ARCA SERVEIS AMBIENTALS, va participar a les 3es Jornades d’Acció Sostenible a l’Empres sobre els “Requisits i eines de comunicació en matèria de sostenibilitat”, celebrades al Port de Barcelona per Ecomunidis, i en el qual es va parlar de les novetats sobre el Reglament EMAS i la ISO 14001:2015.

Un cop més l’Arca participa en aquestes jornades amb l’oportunitat de conèixer millor les normatives, les eines i les recomanacions sobre la comunicació en matèria de sostenibilitat.

Vota aquesta notícia
Enviar a
Facebook
Menéame
Digg
delicius
Technoratti
yahoo
ARXIU DE NOTÍCIES
Cerca una noticia
arca del maresme
Col·laborem
Intermon Oxfam charter
Disseny i programació: Clickart
-
Política de Cookies
-
Consentiment informat
-
Avís legal