Es posa en marxa una App per poder estalviar a la factura energètica

Inici > Notícies > Es posa en marxa una App per poder estalviar a la factura energètica
17/04/2019

Descobreix com pots estalviar en la teva factura energètica!

El banc d’energia, és una associació que promou l’estalvi i l’eficiència energètica a benefici dels que estan en situació de vulnerabilitat energètica. Això ho fa a través de la pedagogia i de la solidaritat transformadora.

Aquesta associació a creat una eina online i gratuïta per descobrir els principals factors que influeixen en la teva factura energètica. L’aplicació permet les dades essencials com el municipi, característiques d’habitatge, sistemes elèctrics i factures. El resultat del potencial d’estalvi es resumeix de forma global per al conjunt de subministraments d’energia i de forma detallada per a cadascun d’ells. Es calcula l’estalvi potencial en percentatge i en euros anuals d’estalvi.

Arxivat a: Catalunya