EUROPEAN MOBILITY WEEK

Inici > Notícies > EUROPEAN MOBILITY WEEK
16/09/2019

16-22 de Setembre del 2019

Els nostres cossos estan dissenyats per moure's, tot i que molts de nosaltres lluiten per trobar el temps per a estar actius durant el dia. És possible que trobem que bona part de la nostra rutina està formada per seure: al trànsit, a un taulell o davant d’una pantalla. Però, i si poguéssim integrar l’exercici en la nostra vida diària i estalviar diners al mateix temps?

Aquesta campanya EUROPEANMOBILITYITY posa el punt de mira sobre la marxa i la bicicleta segura i els avantatges que pot tenir per a la nostra salut, el nostre entorn i el nostre saldo bancari. Les maneres de transport actives, com caminar i anar en bicicleta, no estan emeses i ajuden a mantenir el cor i el cos sans.

Les ciutats que promouen caminar i anar en bicicleta per vehicles privats també s’han trobat més atractives, amb menys congestió i amb una qualitat de vida més elevada.

Pel que fa a beneficis individuals per a la salut, els estudis demostren que els ciclistes viuen, de mitjana, dos anys més que els no ciclistes i triguen un 15 per cent menys de dies de treball per malaltia, mentre que 25 minuts de caminada ràpida al dia poden augmentar fins a set anys a la vostra vida.

Des del 2002, EUROPEANMOBILITYWEEK ha intentat millorar la salut pública i la qualitat de vida mitjançant la promoció d’una mobilitat neta i un transport urbà sostenible. La campanya ofereix a la gent l’oportunitat d’explorar el paper dels carrers de la ciutat i d’experimentar amb solucions pràctiques per afrontar els reptes urbans, com la contaminació de l’aire.

Arxius adjunts

Arxivat a: General