World Clean Up Day!

Inici > Notícies > World Clean Up Day!
25/09/2019

El Dia Mundial de la Neteja és un dels moviments cívics més importants del nostre temps, unint 180 països del món per un planeta més net.

El Dia Mundial de la Neteja, el 21 de setembre de 2019, va unir més de 20 milions de persones a 180 països. Aquell dia, voluntaris i socis de tot el món es van tornar a reunir per alliberar el nostre planeta de les escombraries: netejar les escombraries i residus mal gestionats de les nostres platges, rius, boscos i carrers.

El Dia Mundial de la Neteja aprofita el poder de la gent quotidiana per aconseguir coses increïbles unint-se. La seva bellesa rau en la cooperació i la col·laboració: construir ponts entre comunitats diferents i incloure tots els nivells de la societat, des dels ciutadans fins als negocis, fins al govern.

Qualsevol persona pot recollir les escombraries. El Dia Mundial de la Neteja ha esdevingut molt més que el simple acte de recollir les escombraries. Els guarderies, les escoles, les empreses, els funcionaris governamentals - els vells, els joves, els rics, els pobres, els capaços i els menys capaços - tothom hi va contribuir.

Let’s Do It World (LDIW) és una organització global que uneix més de 150 països. El Dia Mundial de la Neteja és l’esdeveniment més gran organitzat per LDIW. Cada país té un líder o un grup de líders, que treballen dia i nit, sovint com a voluntaris, per mobilitzar la gent dels seus països per al Dia Mundial de la Neteja. Cada país tracta els problemes que envolten els residus que més pressionen per a ells. LDIW proporciona orientació, assessorament i habilitats de lideratge per a qualsevol persona que estigui disposada a dedicar temps a la causa. La increïble gent que lidera aquests 180 països no és res per ser herois del nostre temps.

Arxivat a: General