SUNCINE (6 al 14 de Novembre)

Inici > Notícies > SUNCINE (6 al 14 de Novembre)
14/11/2019

Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (FICMA)

El FICMA és el festival de cinema més antic del gènere mediambiental. El seu objectiu és educar entretenint i conscienciar sensibilitzant, amb l'audiovisual com a instrument i llenguatge.

Des de l’Edició 26 del Festival, el FICMA , com fins ara es coneixia, es passa a anomenar SUNCINE sent un punt de trobada de la indústria cinematogràfica i la ciutadania, que li pren el pols al planeta amb els films més actuals de temàtica ambiental. Com cada any, hi ha més de 90 pel·lícules repartides en diferents seccions i destinades a tot tipus de públic on l’activisme ambiental és el protagonista

“El medi ambient és vida. I la força més important per transformar el nostre món és la gent jove. Des del festival volem empoderar i facilitar el lideratge i compromís a les noves generacions: elles són la llum, el nou sol. Elles són SUNCINE” escriu Jaume Gil, director de SUNCINE / FICMA.

A la seva pàgina web es poden consultar els guanyadors i finalistes d’aquesta edició, així com totes les pel·licules i audiovisuals que han participat en el festival:

http://www.ficma.com/es/barcelona

Arxivat a: General, Catalunya