Avís de seguretat

Inici > Notícies > Avís de seguretat
12/02/2021

Avís de seguretat

ARCA comunica que, a data 29 de gener s'ha produït un ciberatac d'origen extern contra alguns dels seus sistemes informàtics. Aquest atac ha pogut provocar la no disponibilitat de la informació referent a empleats, clients i proveïdors. Actualment, estem valorant les dimensions de l'atac i si ha pogut afectar la confidencialitat d'aquesta informació.
L'incident ha estat denunciat davant les autoritats competents i s'han activat tots els recursos tant interns com externs amb l'objectiu de minimitzar l'impacte i mitigar els possibles efectes negatius de la bretxa de seguretat en els seus sistemes informàtics, fins a la total restauració dels mateixos.
Recomanem a tots els nostres empleats, clients i proveïdors que extremin la precaució i no atenguin cap comunicació realitzada en el nostre nom que pogués resultar sospitosa. En cas de dubte, preguem contactin amb nosaltres.
Volem traslladar-los el nostre ferm compromís amb la seguretat i privacitat de les dades personals que els nostres empleats, clients i proveïdors ens confien.
Sentim les molèsties que aquest incident pugui ocasionar quedant a la seva disposició per facilitar qualsevol informació addicional que sigui d'interès.
Contacte de Protecció de Dades: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: General