Change your ways, reduce your waste!

Inici > L'ARCA SERVEIS AMBIENTALS: Compromesos amb el Medi Ambient > Change your ways, reduce your waste!
16/11/2019

Setmana Europea de la Prevenció de Residus 16-24 novembre del 2019

El focus temàtic per al 2019 és l’educació i la comunicació de residus. Juntament amb els responsables polítics, els productors i altres parts interessades, els consumidors juguen un paper clau en la resolució dels reptes relacionats amb els residus i altres reptes de sostenibilitat del nostre temps. Tenir accés a informació basada en evidències científiques i adaptar els hàbits diaris per reflectir-la és fonamental per a la prevenció de residus de la nostra societat. Però, per tal que això passi, cal un ampli canvi de conducta.

EWWR 2019 us repta a canviar el vostre comportament i també a ensenyar a altres sobre la prevenció de residus mitjançant la realització d’activitats inspiradores de comunicació i educació,  per fomentar un canvi de comportament a l’hora de produir i comprar productes i gestionar aquests residus. Per això l’eslògan és: "Canvia els teus hàbits, redueix els residus” (“Change your ways, reduce your waste).

Tenir accés a informació fiable sobre l’impacte del consum i la generació de residus sobre el medi ambient és un precursor essencial per canviar el comportament i els hàbits quotidians al voltant d’aquests problemes.

Una Setmana Europea per:

- Donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria.

- Fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d'Europa.

- Fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus.

- Fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).​

Per tot això, us animem a consultar el document adjunt on us donem consells per allargar la vida de la nostra roba!

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Catalunya