Go Zero Waste App

10/01/2020

La teva App per viure sense plàstic!

Go Zero Waste App s’ha desenvolupat per facilitar un consum sense tants residus i especialment per evitar l’ús dels plàstics d’un sol ús.

L’origen de la idea segons els seus creadors va ser “trobar llet sense tetrabrik en el nostre barri”. Escriuen que després d’investigar una mica finalment van trobar una alternativa al tetrabrik, una ampolla de vidre i ecològica.

“D’aquesta investigació va sortir la idea que hi ha darrere de Go Zero Waste App: facilitar el descobriment d’alternatives al plàstic que hi ha prop teu”

Funcionalitats

La App permet per una banda, trobar botigues més pròximes a tu de venta a granel i productes sense plàstic i per l’altre permet crear-te hàbits sostenibles a través de petits reptes per anar reduint dia a dia els residus que generem. Per exemple, fer-nos recordar de portar sempre una ampolla reutilitzable o animar-nos a anar a comprar amb tupper a la carnisseria.

A més a més, es tracta d’una App col·laborativa. L’aplicació disposa d’un mapa de botigues que es pot explorar segons la ubicació en temps real o buscant per productes. Aquest mapa de botigues permet que siguin els propis usuaris i usuàries els que suggereixin i afegeixen noves botigues. De moment en el mapa hi ha localitzades unes 800 botigues sostenibles en 20 ciutats diferents.

La app està disponible tant per Android com per IOS (iPhone).

Arxivat a: General, Catalunya