ACORD L’ARCA SERVEIS AMBIENTALS – ONG BICICLETES SENSE FRONTERES

Inici > L'ARCA SERVEIS AMBIENTALS: Compromesos amb el Medi Ambient > ACORD L’ARCA SERVEIS AMBIENTALS – ONG BICICLETES SENSE FRONTERES
08/06/2021

A mitjans de febrer de 2021, l’ARCA Serveis Ambientals EI, SLU va signar un conveni de col·laboració amb la ONG Bicicletes sense Fronteres, de la Fundació Utopia, i el seu programa de Bicicletes per a la Integració.

Aquest conveni consistia en la cessió de 5 bicicletes per part de la ONG a l’empresa ARCA, amb la finalitat que aquesta última els hi entregués a treballadors/es, que per falta de vehicle i/o de transport públic, tinguessin dificultats per desplaçar-se al seu lloc de treball. Es va escollir aquesta formula seguint criteris de mobilitat sostenible.
Després d’analitzar les característiques de cada treballador, de la seva disponibilitat de vehicle i del servei a realitzar es van seleccionar 5 treballadors que s’han beneficiat d’aquesta oportunitat, de tots els serveis que presta l’empresa a diferents municipis de la comarca d’El Maresme.
Aquests treballadors podran fer ús de la bicicleta fins a finalitzar la seva relació contractual amb l’Arca i un cop acabada aquesta, la cediran a altres que compleixin les característiques estipulades.
En funció dels resultats obtinguts i de la demanda existent durant aquest any, es valorarà la opció d’incrementar el parc de bicicletes i oferir aquesta oportunitat a més treballadors/es.

Des de L’Arca valorem molt positivament l’experiència i l’acollida entre els/les treballadors/es i esperem i desitgem que aquesta iniciativa sigui l’inici d’un canvi de model cap a una mobilitat més sostenible.

Arxivat a: General, Catalunya