Premis EMAS Catalunya

12/07/2021

El passat mes de juny es van repartir els premis EMAS Catalunya.

Aquests premis són una iniciativa d'àmbit català, portada a terme pel Club EMAS amb el suport en els primers anys de l'antic Departament de Medi Ambient i Habitatge passant porteriorment al Departament de Territori i Sostenibilitat i en l'actualitat amb el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu de ser un estímul per la millora del sistema de gestió ambiental EMAS així com una oportunitat per innovar la comunicació i la interrelació amb les diferents parts interessades.
Aquests premis, que a partir de l'any 2014 han passat a ser bianuals, no tenen dotació econòmica i volen reconèixer les millors accions dutes a terme per les organitzacions EMAS.

Aquest any l’Arca a rebut un dels distintius per els 10 anys EMAS (2011-2021). Aquest guardó reconeix la tasca d’empreses, que com l’Arca, han estat membres del Club EMAS durant tots aquests anys.

Arxivat a: General, Catalunya