VARIS MUNICIPIS QUE GESTIONA L’ARCA HAN AUGMENTAT LA RECOLLIDA SELECTIVA DE RESIDUS EL PASSAT 2020

Inici > L'ARCA SERVEIS AMBIENTALS: Compromesos amb el Medi Ambient > VARIS MUNICIPIS QUE GESTIONA L’ARCA HAN AUGMENTAT LA RECOLLIDA SELECTIVA DE RESIDUS EL PASSAT 2020
23/11/2021

Segons recullen les estadístiques de l’Agència de Residus de Catalunya sobre els resultats individuals per municipis al 2020, cal destacar les millores en la recollida selectiva en molts municipis de la comarca del Maresme. En concret, s’han recollit selectivament el 47,27% dels residus totals del Maresme, és a dir 113.684 tones, la qual cosa suposa una reducció del -1,58% respecte l’any anterior, segons les dades que ha publicat l’Agència de Residus de Catalunya (ARC).

Al Maresme s’ha incrementat un 5,00% la recollida d’envasos, mentre que la resta de fraccions han patit reduccions del -4,27% en el cas del paper/cartró, del -4,13% en el cas de la matèria orgànica i del -2,86% en el cas del vidre.

 

L’Arca Serveis Ambientals, com a empresa que gestiona la recollida de residus municipals a la comarca del Maresme, veu reflectida la bona feina realitzada els darrers anys. Tal com s’observa en el “rànquing” generat per l’ARC sobre el percentatge de selectiva, podem constatar que els tres primers llocs de la llista estan ocupats per els municipis d’Argentona (88,15%), Arenys de Munt (74,79%) i Sant Pol de Mar (67,46%), i si observem la cinquena i setena posició, hi trobem també dos municipis més que l’Arca gestiona.

Arxivat a: General, Catalunya