SERVEI DE RECOLLIDA DE RESIDUS MUNICIPALS D’ARENYS DE MAR

Inici > L'ARCA SERVEIS AMBIENTALS: Compromesos amb el Medi Ambient > SERVEI DE RECOLLIDA DE RESIDUS MUNICIPALS D’ARENYS DE MAR
Pap Arenys de Mar
18/01/2022

L’ARCA SERVEIS AMBIENTALS ha resultat adjudicatària, del concurs de la recollida d’escombraries del municipi d’Arenys de Mar per un període de 4 anys i 1 any possible de pròrroga. El servei mantindrà i ampliarà el sistema de recollida Porta a Porta i vidre a tot el municipi, a més de construir les noves àrees d’emergència amb control d’accés. Així mateix, inclourà la recollida de trastos vells domiciliària, amb prèvia sol·licitud. També es realitzaran actuacions de retirada d’illes soterrades i s’aplicaran solucions per a les zones porta a porta amb tòtems i altres sistemes. El servei vindrà dotat de la ultima tecnologia en el sector.

Arxivat a: Catalunya, General