SERVEI DE RECOLLIDA DE RESIDUS MUNICIPALS D’ARENYS DE MUNT

Inici > L'ARCA SERVEIS AMBIENTALS: Compromesos amb el Medi Ambient > SERVEI DE RECOLLIDA DE RESIDUS MUNICIPALS D’ARENYS DE MUNT
Pap Arenys de Munt
18/02/2022

L’ARCA SERVEIS AMBIENTALS ha resultat adjudicatària, del concurs de la recollida d’escombraries del municipi d’Arenys de munt per un període de 4 anys i 2 anys possibles de pròrroga. El servei mantindrà el sistema de recollida Porta a Porta i de contenidors  les urbanitzacions, i oferirà aportacions i millores, com el manteniment i substitució dels contenidors, la neteja de les àrees d´aportació i la neteja dels contenidors, a més de LA DEIXALLERIA MÒBIL un cop al més. Així mateix, inclourà la recollida de les papereres TOTS ELS DIES DE LA SETMANA i la recollida de trastos vells domiciliària i de PODA AMB SAQUES, amb prèvia sol·licitud.

El servei s’ha iniciat aquest mes de febrer.

Arxivat a: Catalunya, General