Dia Mundial del Medi Ambient

05/06/2024

L'ARCA SERVEIS AMBIENTALS: Compromesos amb el Medi Ambient

Avui, Dia Mundial del Medi Ambient, L'ARCA SERVEIS AMBIENTALS reafirma el seu compromís amb la sostenibilitat i la cura del nostre planeta. Com a empresa dedicada a la recollida de residus municipals, treballem diàriament per mantenir les nostres ciutats netes i saludables.

 

El nostre equip treballa incansablement per garantir una gestió eficient dels residus, promovent el reciclatge i la reutilització per reduir l'impacte ambiental. En aquesta data tan significativa, volem agrair a tots els ciutadans per la seva col·laboració i conscienciació en la separació dels residus i la cura del medi ambient.

 

Junts podem fer una gran diferència. Fem que cada dia sigui un Dia del Medi Ambient!

Arxivat a: Catalunya