Quants planetes consumim?

Inici > Notícies > Quants planetes consumim?
27/08/2018

El model actual de consum als països desenvolupats té un impacte molt negatiu sobre el medi ambient local i, encara que no ens n’adonem, afecta també tot el planeta.

 

Què és una petjada ecològica?

És una manera de calcular l'impacte que causa el nostre estil de vida actual. Es calcula en hectàrees de terra necessàries per produir tota l’energia, aliments, aigua i recursos naturals que consumim. També inclou els residus i emissions de gasos que generem i que la Terra ha d’assimilar.

 

Hi ha moltes maneres de saber el nostre impacte sobre la terra. Proposem una web molt visual i interactiva que permet calcular i compensar la Petjada de Carboni a traves d’iniciatives per actuar contra el Canvi Climàtic:

https://www.ceroco2.org/calculadoras/home

Arxivat a: General