Hàbits saludables. Ens hi posem?

Inici > Notícies > Hàbits saludables. Ens hi posem?
05/04/2018

Equilibri entre SALUT FÍSICA I MENTAL

L’Arca empren una nova iniciativa per parlar de vida saludable. Els hàbits saludables no solament fan referència a la salut o al benestar físic i corporal, sinó també a la salut mental, ja que procurar un equilibri entre SALUT FÍSICA I MENTAL fa possible que la persona arribi a trobar-se millor amb ella mateixa i amb el món que l’envolta.

Però no és tasca fàcil arribar a assolir aquest equilibri emocional, doncs el ritme frenètic de la vida laboral i familiar en el que ens veiem inclosos ens obliga a adoptar certs hàbits que no afavoreixen en res la consecució d’una vida sana.

Així mateix, en relació a la feina, són molts els mals hàbits o pràctiques  incorrectes que s’adopten que també repercuteixen en la salut. Els hàbits de vida que s’adquireixen en la feina influeixen en la salut personal, de la mateixa manera que els que s’adopten en l’àmbit personal afecten a l’entorn laboral.

ÉS PER AIXÒ, QUE L’EMPRESA AQUEST ANY 2018, VOL AJUDAR A CANVIAR CERTS HÀBITS O MALES COSTUMS, A TRAVÉS DE PETITS CONSELLS I POSANT ENFASI A L’ALIMENTACIÓ I ACTIVITAT FÍSICA.

Arxivat a: General